BAŞKAN SAKA, ÖNSEÇİME HAZIRIM”

BAŞKAN SAKA,  ÖNSEÇİME HAZIRIM”

Güre Belediye Başkanı Kamil Saka,CHP den aday adaylığı için ön seçime hazır olduğunu söyledi.

Edremit ilçesinde CHP’de ön seçim kararı çıkması sonrası CHP ilçe merkezinde kurulacak sandıkta CHP’li üyeler Edremit Belediye Başkan adayını belirleyecek. Güre Belediye Başkanı seçilen Kamil Saka, ön seçime hazır olduğunu söyledi.

Edremit ilçesinde CHP’de üye bazında ön seçim kararı alınarak Edremit CHP Belediye Başkan aday adayları arasında en yüksek oyu alacak olan aday Edremit CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak yerel seçime katılacak.

Edremit’teki gazeteciler ve Ajans Muhabirleri ile Afrodit Termal Otel salonunda bir araya gelen Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in Sosyal Demokrat bir yerel yönetime ihtiyacı olduğunu söyledi.

Edremit’in Güre Beldesinde 6 dönemdir CHP Belediye Başkanı olarak görev yaptığını ve Türkiye’de ilk olarak ‘Belediye Başkanlığından Emekli’ olan başkan olduğunu açıklayan Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit için çok önemli ve büyük projeleri olduğunu söyledi ve “Ön seçime hazırım” dedi.

Edremit CHP ilçe Merkezinde 6 Ekim 2013 tarihinde üye bazında yapılacak olan ön seçime katılacak CHP Belediye Başkan aday adayları:

Edremit’in Güre Beldesinde 6. dönemdir Belediye Başkanı seçilen Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Yay, İşadamı Mehmet Semerci, Ali Akbaba, Adnan İnci ve Sunay Obuz İşbuğa’nın katılacağı bilinirken CHP Edremit İlçe Merkezine adaylık başvurusu yapmayan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Ankara`dan adaylık başvurusu yaptı.                                 

Başkan İnceoğlu, Anayasa mahkemesinin belde belediyeleri ile ilgili kapatma kararının netleşmesi üzerine CHP’nin de eğilim yoklaması yapacak olması ve gelen yoğun istek üzerine böyle bir karar verdiği açıklamasını yaptı. Enver DOLGUN



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı